Curs Postuniversitar Homeopatie si Etica Medicala

, Publicat în Formare Medicala

 

Pentru a vedea programa cursului urmati link-ul de mai jos:

Programa Curs

 

 1 

Cine se poate înscrie?


 

Medici specialişti şi primari din toate specialităţile, medici de familie


Medici de medicină generală cu drept de liberă practică


Medici de medicină dentară cu drept de liberă practică şi specialitati medico-dentare

  

 2 

Cat dureaza si ce obtin?


 

Programul de studii complementare pentru obţinerea atestatului în homeopatie clinică şi etică medicală cuprinde un total de 352 de ore de teorie si practica.

 

Se desfăşoară pe parcursul a 2 ani sub forma convocărilor lunare la sfârsit de saptamâna.

 

La finalul cursului participanţii vor putea susţine examenul pentru obtinerea atestatului de studii complementare (competenţă) în homeopatie clinică şi etică medicală, organizat de Ministerul Sanatatii precum şi pentru diploma internationala de absolvire eliberata de Centre d'Enseignement et de Développement de l'Homéopathie Franta.

 

 3 

De ce homeopatie clinica si etica medicala?


 

Calitatea formării medicale este asigurată de parteneriatul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi si Centre d'Enseignement et de Développement de l'Homéopathie - CEDH, Franta prin intermediul Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica - ARHC, cel mai mare forum profesional de medici homeopati din România.


CEDH este cea mai mare si cunoscuta Scoala de Homeopatie la nivel international, fiind prezenta in peste 30 de tari, avand nenumarate parteneriate cu Universitatile de Medicina din Franta, Spania, Romania, Polonia, Cehia, Bulgaria etc.

 

Abordare pe criterii clinice, ştiinţifice a homeopatiei ca formă de terapie complementară şi alternativă asociată încadrării etice a procesului de tratare si vindecare a pacientului.

 

Structurarea terapeuticii homeopatice pe patologii aparţinând diferitelor aparate si sisteme combinata cu studiul elementelor esentiale de prescriptie homeopatica validate prin experienta acumulata si prin studii stiintifice.

 

Creşterea valorii conţinutului prin implementarea valorilor etice de profesionalism, responsabilitate profesionala si morala.

 

 4 

Taxa de participare


 

Taxa pentru 1 an de curs este 1400 lei


Informatii referitoare la inscriere le puteti obtine de la:

 

Speranta Dudu

 

Tel.: 0725 331 409

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 5 

Formular inscriere Curs 


 

Va rugam sa completati formarul din link-ul de mai jos:


Formular inscriere Curs Postuniversitar pentru obtinerea Atestatului de Competenta in Homeopatie Clinica si Etica Medicala

Ultima modificareMarți, 11 Aprilie 2017 00:51
Mai multe din această categorie: Master Curs Homeopatie »